Sale!
, ,

Akne ravi komplekt

Original price was: 54,40€.Current price is: 46,50€.

Tootekomplekt on mõeldud kasutamiseks nahka kuivatava retseptiravi ajal ja sisaldab kolme nahabarjääri ja mikrobioomi toetavat toodet:

1. CeraVe niisutav puhastuskreem 236 ml

2. SkinDivision 10% niatsiinamiidi seerum 20 ml

3. La Roche Posay Cicaplast Baume B5+ taastava toimega rahustav palsam 40 ml

 

Availability: Laos

Tootekood: CMB-LPSD1 Kategooriad: , ,

See spetsiaalselt välja valitud toodetega nahahoolduskomplekt toetab nahka akne ravi ajal paiksete retseptiravimitega, millel on kuivatav ja ärritav mõju (nt Epiduo, Treclinac, Duac, Differin, Ketrel, Skinoren jt). Oleme kokku pannud parima nahahooldusrutiini, et kaitsta nahka ja hoida seda tugevalt niisutatuna kogu ravi jooksul.

1. CeraVe niisutav puhastuskreem 236ml – kui tavaline puhastusvahend on loodud eemaldama vaid nahale kogunenud mustuse ja meigi, siis CeraVe niisutav puhastuskreem suudab seda teha häirimata naha loomulikku kaitsebarjääri ja säilitab naha niiskustaseme. Puhastuskreem on arendatud koostöös dermatoloogidega ja sisaldab nahka niisutavaid koostisosi nagu keramiidid ja hüaluroonhape.

2. SkinDivision 10% niatsiinamiidi seerum 20 ml – seerumisse lisatud looduslikud ja rahustavad aktiivained aitavad ühtlustada aknest tingitud hüperpigmentatsiooni, niisutavad nahka ning parandavad üldist jumet. Niatsiinamiid vähendab tänu oma antioksüdantsetele omadustele põletikukoldeid, vähendab rasuproduktsiooni ning päikesekiirgusest tingitud nahakahjustusi.

3. La Roche Posay Cicaplast Baume B5+ – taastava toimega rahustav palsam 40 ml – niisutab nahka sügavuti ning toetab normaalse mikrofloora taastumist tänu pantenooli, sheavõi ja probiootikumide sisaldusele.

Kaal 350 g
Shopping Cart